Unibet

Unibet har funnits online sedan 1997, och är därmed en av de absolut mest väletablerade spelaktörerna på marknaden. Företaget har idag flera miljoner kunder, världen över. Förutom sportsbetting kan Unibet också erbjuda poker, kasino och bingo. Unibet är en utmärkt sajt för sportsbetting, oavsett om du är nybörjare eller van spelare. På sajten kan du hitta ett stort utbud av sporter.

Så kommer du igång med ditt spelande

För att kunna satsa pengar på ditt favoritlag hos Unibet, så måste du först och främst teckna ett spelkonto. Ett grundläggande krav är att du har fyllt 18 år. När du tecknat spelkontot så ska du fylla på det med pengar. Därefter är det bara att börja spela.

Du kommer snart att märka att Unibet har en bra hemsida som är informativ och lättnavigerad. Kom ihåg att du inte får ha mer än ett spelkonto på Unibet. Företaget delar inte med sig av dina personuppgifter utan ditt tillstånd, förutom i mycket sällsynta fall, då du exempelvis gjort dig skyldig till brott mot Unibets regler.

Licens

Malta. Det innebär att du inte behöver betala någon skatt för eventuella vinster. Detta eftersom Malta ligger inom EU.

Insättnings- och uttagsalternativ

VISA (Delta, Electron, Gift och Prepaid), MasterCard (Gift och Prepaid), NETeller, banköverföring, MoneyBookers och check. Unibet är en mycket seriös aktör på marknaden och du kan således vara säker på att transaktionerna är säkra och snabba.

Odds och erbjudanden

Unibet är ett spelföretag som kan erbjuda bra odds. Vidare får du som ny spelare ta del av en välkomstbonus på 1 000  kronor.

Kundsupport

Unibet har en mycket bra supportavdelning som snabbt löser dina problem. Du når supportavdelningen på gratisnumret 0200-15 91 23. Vidare kan du också få hjälp via live-chatt eller e-post. Svaren på de vanligaste frågorna kan du hitt ifall du klickar på ”Gå till infocenter”.

Ansvarsfullt spelande

Spela aldrig för mer pengar än vad du har råd med att förlora. Ifall du upplever att du börjar må dåligt över omfattningen av ditt spelande hos Unibet, men samtidigt inte kan förmå dig att sluta, så erbjuder företaget självexkludering. Det innebär att du kan stänga av dig själv från spel i en vecka eller sex månader.

Sajt

https://se.unibet.com/