Sportingbet

Sportingbet är en bra vadslagningssajt som kan erbjuda en stor mängd odds. Du kan bland annat satsa på matcher och tävlingar inom fotboll, golf, handboll, hästsport, motorsport och hockey. Förutom odds kan också prova lyckan inom kasino, poker och games.

Så kommer du igång med ditt spelande

Att öppna ett spelkonto hos Sportingbet går snabbt och enkelt. Kom dock ihåg att först läsa igenom villkoren. Du måste exempelvis ha fyllt 18 år för att kunna spela på Sportingbet. Efter att din registrering är klar så är det bara för dig att fylla på ditt spelkonto med pengar och sätta igång. En fördel med sajten Sportingbet är att den finns i svensk språkversion. Sportingbet accepterar inte spel från USA.

Licens

Interactive Sports (C.I.) Limited i Alderney.

Insättnings- och uttagsalternativ

VISA, VISA Debit, MasterCard, Maestro, Moneybookers och NETeller. Som spelare på Sportingbet så kan du känna dig säker på att transaktionerna sker på ett mycket tillförlitligt sätt.

Odds och erbjudanden

Sportingbet kan ge dig bra odds på en mängd olika matcher och evenemang. Vidare erbjuder sajten även live-odds, som sätter lite extra krydda på spelandet. Den minsta insättning du kan göra på Sportingbet är 50 kronor, och det minsta vadet 1 krona.

Kundsupport

För direkt kontakt med Sportingbet ringer du 020-79 37 35. Du kan också få svar på dina frågor via live-chatt eller e-post. Längst upp till höger hittar du också fliken ”Information”, där det finns mycket matnyttig information.

Ansvarsfullt spelande

Var noga med att hålla dina inloggningsuppgifter till Sportingbet för dig själv. Detta i synnerhet om det finns minderåriga i hushållet. Om du misstänker att en tredje part använder sig av ditt spelkonto så ska du genast höra av dig till Sportingbet. Ett gott råd är också att göra upp en budget för ditt spelande. Därmed minskar risken för att du ska spela för mer pengar än vad du egentligen har råd med. Sportingbet ger ingen kredit till sina kunder.

Sajt

http://se.sportingbet.com