Raybet

Raybet är en sajt som erbjuder sportsbetting. Du kan bland annat spela på fotboll, hockey, tennis, golf, handboll, basket och baseball. På sajten, som finns i en svensk språkversion, kan du också ta del av kasino och pokerspel. Raybet har en sajt som är mycket lättnavigerad, och som passar både vana spelare såväl som nybörare.

Så kommer du igång med ditt spelande

För att kunna satsa pengar på alla spännande matcher som Raybet har odds på, så måste du först teckna ett spelkonto. Det går dock på några minuter. Efter att du blivit en registrerad medlem på Raybet så är det bara att fylla på spelkontot med pengar och göra sina första insats. Raybet tillämpar en åldersgräns på 18 år. För estniska medborgare krävs dock att de har fyllt 21 år. Bor du på Malta, Costa Rica eller i USA så får du inte spela på sajten. Raybet fungerar på både PC och Mac.

Licens

Raybet har fått sin licens utfärdad av Lotteries and Gaming Authority (LGA) på Malta. Detta innebär att du inte betala någon skatt på eventuella vinster som du gör.

Insättnings- och uttagsalternativ

VISA, MasterCard, Moneybookers, NETeller, PaysafeCard, bankgiro och internetbank. Raybet är en seriös aktör på marknaden, och transaktionerna sker snabbt och säkert. När du vill göra ett uttag så gör du detta från din Cashier, och detta innebär att du först måste överföra dina sportsbettingpengar till Cashier.

Odds och erbjudanden

Raybet har bra odds på många matcher och evenemang. Du behöver knappast sitta och vänta långa stunder innan ett nytt spännande arrangemang. Notera att du kan välja oddsanvisning mellan EU, UK och US. Raybet tillämpar fasta odds. Detta innebär att det odds du fick när du gjorde din satsning gäller. Kom dock ihåg att odds kan ändras i specialfall. För mer information om detta, klicka på fliken ”Hur man spelar”.

Kundsupport

Om du har några frågor så kan du ta kontakt med Raybet via e-post. Kundsupporten svara oftast mycket snabbt på dina frågor. Svaren på de vanligaste frågorna hittar du under fliken ”Sportsbetting FAQ”.

Ansvarsfullt spelande

Om det finns minderåriga i hushållet så är det av yttersta vikt att du är extra noga med att skydda din inloggningsuppgifter. Fundera också på hur mycket du har råd att avvara innan du börjar spela på Raybet. Du ska aldrig låna pengar för att finansiera din sportsbetting.

Sajt

www.raybet.com