Nordic Bet

Nordic Bet kan stoltsera med ett stort urval av sportsbetting. Några av de sporter som du kan satsa på är fotboll, tennis, ishockey, golf, boxning och motorsport. Ett kul inslag är att du också kan satsa på utfallet i en del tv-tävlingar, exempelvis Idol och X-Factor.

Så kommer du igång med ditt spelande

Först skapar du ett spelkonto. Men kom ihåg att du måste vara över 18 år. Därefter så laddar du detta spelkonto med vad du anser vara en rimlig summa. Sedan är det bara att köra igång med spelandet. Nordic Bet har en sajt som är mycket smart uppbyggd, där du har en bra överblick. En stor fördel är också att sajten finns i en svensk språkversion.

Licens

Malta. Det innebär att du inte behöver betala någon skatt de eventuella vinster som du gör.

Insättnings- och uttagsalternativ

Kreditkort, insättning genom din bank, NETeller och Moneybookers. Nordic Bet är en mycket seriös aktör på marknaden, och således sätter de säkerheten vid transaktioner i första rummet.

Odds och erbjudanden

Nordic Bet erbjuder fina odds, och om du är intresserad av svensk idrott så är sajten verkligen att rekommendera. Du kan följa matcherna och evenemangen via LiveScore. Vidare lockar Nordic Bet med LiveBet och spel via Nordic Bet Mobile.

Kundsupport

För direkt kontakt med Nordic Bets kundsupport ringer du +372-616 43 30. Vidare kan du ställa dina frågor till Nordic Bet via live-chatt och e-post. Svar på de vanligaste frågorna hittar du under fliken ”FAQ”.

Ansvarsfullt spelande

Nord Bet värnar om ett ansvarsfullt spelande. På sajten kan du hitta kontaktuppgifter till flera olika organisationer som arbetar med att hjälpa människor som hamnat i ett spelmissbruk. För att undvika att hamna i en negativ spiral så är det alltid bra om du gör upp en tydlig budget för ditt spelande. På så vis vet du hela tiden hur mycket du har att röra dig med. Vidare ska du alltid kunna vara ärlig mot familj och vänner angående omfattningen av ditt spelande.

Sajt

www.nordicbet.se/