Expekt

Expekt är en av de absolut största och mest väletablerade aktörerna på marknaden som erbjuder sportsbetting. Förutom odds kan också prova på kasino, bingo och poker på sajten. Sedan starten 1999 har Expekt växt mycket och har idag 1,5 miljoner kunder i över 200 länder.

Så kommer du igång med ditt spelande

Om du känner dig sugen på lite sportsbetting så är det bara till att registrera ett konto hos Expekt. Det går snabbt och enkelt. När väl alla uppgifter är ifyllda är det bara att fylla på spelkontot med pengar och göra sin första satsning. Du ska dock vara medveten om att Expekt inte tillåter spelare som är yngre än 18 år. Sajten finns i en svensk språkversion, vilket underlättar spelandet.

Licens

Malta. En stor fördel med detta är att du som kund inte behöver betala någon skatt på de eventuella vinster som du gör på ditt spelande.

Insättnings- och uttagsalternativ

VISA, MasterCard, Solo, Moneybookers, NETeller, PaysafeCard, Ukash, WebMoney, Western Union, Przelewy24, Sofort, PayNet Com, IvoBank och banköverföring. Expekt är en mycket seriös aktör, och sätter däreför kundernas säkerhet i första rummet. Transaktionerna går snabbt och är mycket tillförlitliga.

Odds och erbjudanden

Expekt kan ge bra odds på ett stort antal matcher och evenemang. När du som ny kund på sajten gör din första insättning som kommer den att dubbleras, upp till 35 EUR. Förutom detta erbjuder Expekt spännade live-betting. Om du klickar på fliken ”statistik” så får du en bra översikt över kommande matcher.

Kundsupport

Sajten har en bra supportavdelning som hjälper dig dygnet runt, veckans alla dagar. Du skickar dina frågor via e-post. Om du klickar på ”hjälp”, så kan du också hitta svaren på alla de vanligaste frågorna.

Ansvarsfullt spelande

Kom ihåg att du aldrig ska satsa mer pengar än vad du har råd med att förlora. Du ska aldrig långa pengar för att kunna spela på Expekt. Var också noga med att skydda dina inloggningsuppgifter ifall det finns minderåriga i hushållet. Om du märker att du börjar må dåligt av ditt spelande på Expekt  så kan du bland annat ta kontakt med Stödlinjen, som du når på telefonnummer 020-81 91 00.

Sajt

www.expekt.com